Pse gratë tuaja ende vazhdojnë të qëndrojnë të prapambetura?!

0
479

Një nga anglezët pyeti ambasadorin e Osmanlinjëve: Pse gratë tuaja ende vazhdojnë të qëndrojnë të prapambetura dhe nuk përzihen me burra të huaj.

Ai tha: Sepse nuk dëshirojnë të lindin fëmij vetëm se me burrat e tyre.

#merhaba_burra Hoxhë Senad Ramadani