Pse Erdogani po korr sukses? – Kliko dhe Lexoje – Tepër e Fort

0
901

Pse Erdogani po korr sukses? – Kliko dhe Lexoje – Tepër e Fort

Pse Erdogani po korr sukses?

Një shejh thotë: Para më shumë se dhjetë viteve shumë qarqe muslimane u mblodhën në Stamboll dhe bënin plane për rikthimin e kalifatit, ndërsa Erdogani bënte plan si ta pastrojë bërllokun e Stambollit – pra, kishte synime të qarta.