Pse Arbana Xharra nuk flet fare për extremistin Oliver Ivanoviç?

0
108

E ashtuquajtura gazetare hulumtuese për “extremizmin e dhunshëm” fare nuk reagon për extremistin tani më të ndjerë Oliver Ivanoviç fajtorë për vrasjen e mbi 50 shqiptarëve, çuditrisht Xhara, Buzhala dhe plot gazetarë tjerë Islamofob që nga pas lufta kan vjedh vnerë kundër Islamit (gjoja duke luftu extremizmin), kujtojm se pas vrasjes së Oliver Ivanoviçit shumë figura Kosovare desh e bënë dëshmorë duke thurë fjalë të mira për te.

Përndryshe edhe Qeveria e Kosovës ka nderuar me 1 minut heshtje Oliver Ivanoviqin, por për këtë “skandal” Arbana Xharra, Berat Buzhala etj nuk reaguan!