Probleme me Bashkëshortin (pyetje)?

0
71

Probleme me Bashkëshortin (pyetje)?

Vazhdojmë me publikimin e pyetjeve dhe përgjigjeve me qëllim mësimin e fesë tonë, pyetja e radhës e cila i është parashtruar hoxhës së nderuar Bekir Halimi thotë: Probleme me Bashkëshortin (pyetje)?

Dëgjoje
Kliko dhe Dëgjoje
, për ta dëgjuar përgjigjen klikoni më poshtë: