“Presheva Jonë” shpif, thotë Shefqet Krasniqi po bëhet gati për president

0
684

Pasi edhe pak kohë presidentës Atifete Jahjagës i kalon mandati, në Kosovë kanë filluar spekulimet se kush do të jetë President. Në mesin e njerëzve me të përfolur mbetet ish Kryeministri Hashim Thaçi, ku ai ka një marrëveshje me LDK-në, me të cilën janë koalicion.
Por një lajm i shpifur këtyre ditëve, është se imam Shefqet Krasniqi, se kinse ai po përgatit dokumentet për të garuar për president. Një numër i madh i njerëzve vazhdojnë të besojnë mirëpo kjo është mohuar në mënyrë kategorike nga imami Krasniqi.
Ai është shprehur se ai nuk do të futet asnjëherë në politikë dhe se qëllimi i tij është për të këshilluar dhe udhëzuar njerëzit drejt asaj që është më e mirë./KohaIslame