Portali i BDI-së poston fyerje ndaj besimtarëve që falin Namazin

0
313

SKANDAL portali i BDI-së aktuale.mk poston fyerje nga i çmenduri psiqik AntiIslamisti nga Kërçova Kalosh Celiku, ai në shkrimin e tij të fundit ku uron hapjen e Universitetit ‘Nënë Tereza” fyen rëndë besimtarët myslimanë, namazfalësit i quan bythekrye, e fyen edhe Allahun duke ja cekë emrin në mënyrë nënçmuese si dhe një sër fyerjesh ndaj komunitetit mysliman në Maqedoni.

 

Fyerjet mund ti shikoni tek shkrimi i tij me titull:

PËRGËZIME UNIVERSITETIT “NËNË TEREZA” NË SHKUP

Ndërsa ne pyesim a po financon BDI-ja portale që tua fyen besimin Popullit Shqiptarë?!