Politika e terrorizimit të fesë!

0
24
Është një nga videot më mbresëlënëse që është duke qarkulluar në internet. Në një debat që nga gjuha kuptohet se është në Rusi, një nga të pranishmit ka habitur me trajtimin që i bënë asaj që njihet si terrorizmi islamik. Shtjellimi i tij është duke e treguar çështjen e Islamit mbi ajete Kuranore, ngase është i njëjti Kuran si tani si para 1400 viteve në kohën e Profetit Muhamed paqja dhe mëshira e Allahut qoftë mbi të.
Për më shumë ndiqeni videon për të kuptuar realitetin e botëkuptimit që mediet na kanë bërë edhe neve të mendojmë se me të vërtet kemi të bëjmë me terrorizëm Islamik./KohaIslame