Policia në xhami/ Sekretari i Forumit Musliman Roald Hysa

0
194

Policia në xhami/ Sekretari i Forumit Musliman Roald Hysa

SYRI.net / Perdorimi i Xhamise se Re nga forcat policise dhe Zgjedhjet per kryetar ne Komunitetin Musliman te Shqiperise. I ftuar ne studio, Sekretari i Forumit Musliman Roald Hysa

SYRI.net / Perdorimi i Xhamise se Re nga forcat policise dhe Zgjedhjet per kryetar ne Komunitetin Musliman te Shqiperise. I ftuar ne studio, Sekretari i Forumit Musliman Roald Hysa

Posted by SYRI.net on Monday, March 18, 2019