Policia e Kosovës bastis bankat e Beogradit

0
34

Inspektorët të Bankës Qendrore të Kosovës. Me ndihmën e pjesëtarëve të ROSU dhe të Policës së Kosovës kanë hyrë sot në lokalet Dunav Bankës në Graçanicë dhe kanë konfiskuar pajisje e dokumentacion, njofton Radio KiM.

Më parë me 5 – 6 vetura ishte bllokuar rruga e kryesore e Graçanicës ndërsa pjesëtare e njësive elite të policisë së me të gjitha pajisjet kishin siguruar rrjedhën e operacionit, njofton ky medium serb nga Kosova.

Nga punëtorët Bankës është kërkuar licenca për punë e Kosovës e pasi është thënë se ajo licencë nuk ekziston, inspektorë e BQK-së kanë konfiskuar kompjuterë, dokumentacion dhe arkën .

Në të njëjtën kohë bastisje dhe konfiskime janë bërë edhe në bankën Shtërpcës.koha/kohaislame