Po shoh shum ëndëra jo të mira

0
146

Po shoh shum ëndëra jo të mira

 

Vazhdojmë me publikimin e pyetjeve dhe përgjigjeve me qëllim mësimin e fesë tonë islame, pyetja e radhës e cila i parashtrohet hoxhës së nderuar Abil Veseli thotë: Po shoh shum ëndëra jo të mira?, për ta dëgjuar përgjigjen klikoni më poshtë: