Për “MUZATIN” e Danimarkës

0
943

Për “MUZATIN” e Danimarkës

 

Pikërishtë është lodhje e trunit shqiptarë që juve ju ka dhe që nuk vleni bash per hiq asgjë, madje edhe me keq jeni një skandal deri ne fyt.
O i panderë a e din ti se qfar turpi për këtë milet je duke filluar me budallallëqet e tua nëper emisione që ti mundohesh me qene njëfar shqpitari patriot e në anën tjetër levdon b… e kallashit e deri tek skandalet me lloj lloj pune madje duke ju referuar portaleve edhe popullin e rrjepe edhe për viza, e nuk po ndalësh me kaq por edhe rrogën tende po e arsyeton se të duhet per kafe me popullin.
Sa i nënqmuar po e ndjej veten që po të drejtohem sepse niveli yte i është per asgjë.
A je ti ai “burr” nen veget e gruas tende qe u shajshe publikisht duke deshmuar qe je i q’thurur moralisht, u thoje motrave Shqiptare “lopa te danimarkes”.
Te flasesh ti me Hoxhallarët duhet te jet prezentë FRASHER KRASNIQI qe le te “grahë” sepse si duket ti merr vesh veq kur dikush te hyn ne “qytek”.
Perfundimishte nga budallalleku yte po e vlersoj se meq Hoxha i familjes tende nuk te ka bere “insan” neve është e kot. ANDAJ PER ISLAM VEQ HESHT, vazhdo qendro ner këmbë.

 

  • Enis Limani