Për drejtorë klinikash në QKUK 100 kandidatë

0
46

– Është mbyllur konkursi për drejtorë të klinikave në Qendrën Klinike Universitare të Kosovës, i hapur më 15 maj dhe që ishte paraparë të mbyllet me 29 maj, mirëpo për shkak të moskonkurrimit të kandidatëve nga radhët e minoriteteve ishte vazhduar edhe për 7 ditë, transmeton RTV21. Bëhet e ditur se në konkurs deri tani kanë aplikuar mbi 100 kandidatë./kohaislame