Pensionisti gjerman masakron gruan

0
59

Autoritetet austriake thanë sonte se kanë zbuluar misterin e mbetjeve eshtërore të gjetura në dy valixhe në liqenin Traunze afër Salzburg. Autori është një pensionist gjerman, derisa viktima gruaja e tij.

Pensionisti që vrau gruan e tij, copëtoi trupin e saj dhe pastaj mbetjet i futi në valixhe dhe i hodhi në liqenin Traunze. Pas kësaj siç raporton AFP, ai vrau vetën.

Një kalimtar të dielën kishte vërejtur valixhen dhe kishte njoftuar autoritetet.

Autopsia zbuloi se gruaja, rreth 70 vjeçe ishte vrarë në mes të datës 25 dhjetor dhe 1 janar.

Sipas policisë, ky ishte një çift i moshës 70-80 vjeçare nga një vend afër Frankfurtit.