Pendohet personi i cili “u tall” me Hoxhallarët e tërheq videon dhe kërkon ndjesë publike

0
662

Hoxha dhe analisti i njohur Eduart Thartori ka reaguar në mbrojtje të Endrin Ajdinit i cili së fundmi kishte publikuar një video ku në shikim të parë dukej se është tallëse ndaj hoxhallarëve, Përdryshe Erdini është penduar dhe ka postuar në facebook lutjen:

Zoti im te lutem Ty me lutjen e profetit Junus a.s
“SKA ZOT TJETER PER VEC TEJE, TI JE I PASTER PA TE META. UNE I BERA PADREJTE VETES”.

 

Ndërsa më poshtë ja reagimin e Eduart Thartorit:

 

VËLLAI IM

Endrin Ajdini Ajdini

Të paktë janë njerëzit që e njohin si unë.

Kohët e fundit pati disa debate dhe irritime nga vëllezër dhe motra besimtarë që u irrituan me videon humoristike që vinte në lojë hoxhallarët.

Si mesazh videoja kishte për qëllim të godiste ata pseudohoxhallarë që abuzojnë me fenë islame dhe besimin e njerëzve.

Mirpo nuk ia qëlloi pasi ajo video pati probleme me terminologjinë Islame.

Përfundimisht ai e ka hequr videon nga qarkullimi dhe transmetimi dhe ka kërkuar ndjesë publike.

Pasi në fund ai është besimtar dhe e don Allahun dhe fenë e Tij e Pejgamberin e Tij.

Andaj ju kërkoj mirëkuptimin e secilit