Pejanët me super festim për Fitër Bajram

0
194

Festa e Fitër Bajramit është festuar në mënyrë interesante në qytetin e Pejës. Disa besimtarë musliman kanë dalur në sheshin kryesor të qytetit të Pejës duke u dhuruar njerëzve embëlsirë dhe fëmijëve balone. Në video shihet edhe kryeimami i Pejës hoxhës Enes Goga

Kjo është video: