Pastroni çantën tuaj një herë në javë

0
44

Pjesa e jashtme e çantës mund të ndryshojë, për shkak të vajrave në lëkurë, ekspozimit ndaj faktorëve ambiental, parfumeve e të tjera.

Pastroni çantën tuaj një herë në javë që të zvogëloni ndikimin e këtyre faktorëve. Hidhni në dy gota ujë të ngrohtë disa pika sapuni të lëngshëm, dhe përzieni derisa të shkumëzohet.
Lagni një leckë në këtë përzierje dhe me të pastroni pjesën e jashtme të çantës.
Pasi ta pastroni, përdorni një leckë të tharë, që të thani pjesën e pastruar, derisa të hiqet përzierja ujë-sapun. /Telegrafi/kohaislame