Partia FJALA hapi fushatën në Vushtrri, prezenton pesë kandidatët e saj nga kjo komunë

0
109

Partia FJALA hapi fushatën në Vushtrri, prezenton pesë kandidatët e saj nga kjo komunë
Pas prezentimit Kelmendi dhe kandidatët vizituan bizneset dhe qytetarët e Vushtrrisë.
Kandidatët e Partisë FJALA nga Vushtrria janë:
Besime Jetullahu
Mesimëdhënëse,
Safet Ademi
Ekonomist,
Ramadan Kadriu
Matematicient,
Ramadan Zeka
Magjistër i Xehetarisë,
Izet Gërguri
Afarist