Parkoi keq, pastruesi i rrugëve i jep një mësim të mirë shoferit (Video)

0
301

Një video zbavitëse, e postuar nga CCTV News, tregon mënyrën se si një pastrues menaxhon me situatën, kur has në një veturë të parkuar në mënyrë jolegale, duke vënë koshat e plehrave një nga një përreth veturës.

Si pranë spitaleve, shkollave, zyrave, ashtu edhe jashtë restoranteve dhe qendrave tregtare, kudo që mblidhen njerëzit, parkingu është bërë një shqetësim i madh i jetës urbane në Kinë.

Nuk ka nevojë të thuhet, se videoja ka shkaktuar pëlqime, shpërndarje, të qeshura dhe komente të panumërta nëpër rrjetet sociale. /tesheshi.com/