Paramendo shkon në bankomat dhe kartela nuk ka pare e ti ke mendu se ka

0
233

Paramendo shkon në bankomat dhe kartela nuk ka pare e ti ke mendu se ka

—- Es-Selamu Alejkum Ju paraqesim videon e radhës nga Hoxha i nderuar Bedri Lika me titull: “Paramendo shkon në bankomat dhe kartela nuk ka pare e ti ke mendu se ka”, e lusim Allahun (Subhanehu we te’ala) që të kemi dobi nga kjo që ndëgjojmë, për ta dëgjuar klikoni më poshtë: .