Parada Gej në Selanik, sulmohen pjesëmarrësit, i hedhin në deti

0
453

Policia e Greqisë ka arrestuar katër persona të cilët dyshohet se kanë sulmuar dy pjesëmarrës në një “Gay Parade” në Selanik. Sipas disa mediave, të dyshuarit i kanë ofenduar pjesëmarrësit në paradë dhe më pas i kanë hedhur në detë, ndërsa nuk raportohet për të lënduar.

Policia njoftoi se dje në Selanik në “Paradën e krenarisë” ka pasur rreth 5 mijë persona. Ndërsa kjo ka qenë parada e shtatë e organizuar në veri të Greqisë.

Kjo tregon edhe niher se sa i imponohet botës agjenda gay dhe bëhet një luftë e madhe që kjo të jetë diçka normale. Por këtë gjë nuk e pranon natyrshmëria njerëzore dhe as mendja e shëndoshë.