Para pak qastesh Hoxha Fatmir Latifaj pajtoj familjen Sahiti dhe familjen Boletini

0
153

Para pak qastesh Hoxha Fatmir Latifaj pajtoj familjen Sahiti dhe familjen Boletini, në varrezat e fshatit Gushafc (aksidenti me fataliteti i 6 vjeqares Oregesa Sahiti). Video e pajtimi del sot në mbrëmje.

PROCESVERBAL MBI PAJTESË
Sot me datën 29.06.’20 e hane në Xhaminë e Gushvcit – Mitrovicë me emrin e Allahut është arrit PAJTIMI në mes familjes BOLETINI fshati Boletin-Mitrovicë & familjes SAHITI fshati Gushavc-Mitrovicë.

Pershkrimi i rastit:
Me datën 26.06.’20 në Mitrovicë rr.Shemsi Ahmeti vozitësi i autobusit Enver Avni Boletini e godet me bus vajzën e vogel tash më të ndjerë Orgesa Mehdi Sahiti e cila nuk i’u mbijetoj plagëve të marrura dhe dorëzoj shpirtin e saj tek Allahu i lartësur!
Kryefamiljari Mehdi Sahiti në kordinim me familjen e vet vendosi për hirë të Zotit t’a fal gjakun e bijës së tij Orgesa Sahitit!
Kjo burrëri e familjes Sahiti, nga fsh..Gushavc vertet meriton të shënohet me shkronja të arta në faqet e bardha të historisë sonë kombëtare!
Allahu me xhennet iu shperbleft!

FAMILJA SAHITI

FAMILJA BOLETINI

Inicuesi i Pajtimit :

Fatmir ef Latifaj