Pamje historike nga 16 nëntori 1990 (video)

0
111
EPSON scanner image

Pamje historike nga data 16 nëntor 1990, kur u zhvillua ceremonia e parë e faljes së xhumasë pas shumë vitesh privimi nga liria e besimit në xhaminë e Plumbit, Shkodër.

Kjo ceremoni u drejtua nga H. Hafiz Sabri Koçi dhe shënoi dhe fillimin e lirisë së besimit pas komunizmit.