Organizojn me paret e qytetarëve event me rastin e “shenjterimit” nga Vatikani të misionares katolike Nënë Tereza

0
210

Mediat vendore ne KS dhe AL raportojne se qeveria laike e Kosoves, e cila e mban shtetin me taksat e muslimaneve, do organizoka nje event me rastin e ” shenjterimit” nga Vatikani te misionares katolike Nene Tereza. Ky shenjterim vjen si vleresim dhe nderim per “mrekullite” qe misionarja e pervuajtur ka bere gjate jetes se saj duke konvertuar ne te krishtere shpirtrat e perhumbur te hinduve skamor te Kalkutes. Por edhe si PR e katolicizmit neper bote. Muslimanet e ketij vendi jo vetem qe jane te detyruar ta pranojne Nene Terezen si figure kombetare, e tani se fundmi edhe si shenjtore, por per kete ata duhet edhe te paguajne nga xhepi i tyre.

Observatori Kombëtar Kundër Islamofobisë