O Shqiptarë i pa fe, mos ma….

0
683

SHQIPTARIT TIM..

O vëllai im shqiptar i pafe apo katolik apo ortodoks..
Me ty që më lidh gjaku, gjuha e atdheu..
Bëji një të mirë vetes por edhe mua por edhe atdheut. Mos e ofendo besimin e shumicës shqiptare. Mos ia ofendo nderin dhe atdheun.
Jemi shqiptarë sikur ti. Jemi shumicë mor vlla e si të tillë ta kemi respektuar fenë dhe nderin tënd. Të kemi quajtur familje..
Mos pash Zotin
Mos e digj veten duke na ofenduar nga besimi ynë, nderi ynë, kombi ynë.
Sepse ata që do të humbin në fund jeni ju pakica.
Merre këtë këshillë prej vëllai.
Na ler të bëjmë qetësisht jetën tonë. A nuk jetojmë në demokraci?
Ne ju duam edhe pse nuk besoni si ne.
Nëse ju nuk na doni të paktën mos na provokoni..
NUK JEMI TURQ AS ARABË AS TALEBANË.
JEMI MUSLIMAN SHQIPTARË NË TË GJITHË BREZNITË..
PËR FE E NDER DHE PËR ATDHE RROJMË DHE JAPIM JETËN..
ANDAJ MOSNI..