O.H El Hilal ndan 38 bursa për student të dalluar

0
72

Me ndarjen e bursave per studentet me te dalluar nga Universitete e Maqedonise Organizata humanitare El Hilal ka zgjedhur të përmbyll aktivitetet për këtë vit.

Nga gjithsej 100 studente te cilet kane aplikuar per marjen e burses jane perzgjedhur 38 student me te dalluar.

Kryetari I organizates El Hilal Behixhudin Shehapi tha se organizaten te cilen e drejton ai gjate viteve i ka mbeshtetur studentet e dalluar dhe kete do ta beje edhe ne te ardhmen.

Kryetari I Komunes se Cairit Izet Mexhiti vlereson larte mbeshtetjen e shoqates humanitare el hilal per arsimimin e gjeneratave te reja, duke theksuar se me investime te tilla ne shoqeri do te krijojme nje ardhmeri me te mire per te gjithe ne.

Organizata humanitare El Hilal me vite te tera ka ndihmuar studentet me ndarjen e bursave, duke ndare mbi 500 bursa per studentet me te dalluar.