Njihuni me sirianët që po kërkojnë azil në Shqipëri (Video)

0
208

Sirianët që i shpëtojnë luftës, e cila po zgjat prej gati 7 vjetësh janë të shpërndarë anë e mbanë botës.

Një pjesë e tyre kalojnë nëpër Shqipëri dhe si destinacion kanë vendet e BE-së. Por rreth 100 siriane kanë kërkuar azil politik në Shqipëri.

Ata nuk duan të kthehen në Vendlindje dhe nuk janë informuar mbi zhvillimet e fundit atje. Videoja e sjellur nga Top Channel flet me shume per ta.