Njeriu që emrin e tij e kan lexuar miliona njerëz, por nuk e kan parë, vetëm se pak njerëz në botë!

0
605

Një video e mrekullueshme e cila tregon për një njeri të madh të cilin pak veta e njohin edhe pse puna e tij ka përmasa të jashtzakonshme mbarbotërore.

Lusim Allahun që kjo vidjo të jetë reflektim për ne në raport me punët tona të cilat ne i bëjmë vetëm për kënaqësinë e Allahut.

Allahu i dhashtë shëndet dhe e begatoftë me mirsitë e Tij të pafundme Othman Taha-në, njeriu i cili për vite e vite me rradhë është ai i cili shkruan Kuranin Famëlartën.

Amin