Një sqarim për motrat që bëjnë martesë me të krishterët në perendim?

0
90

Një sqarim për motrat që bëjnë martesë me të krishterët në perendim?

Vazhdojmë me publikimin e pyetjeve dhe përgjigjeve me qëllim mësimin e fesë tonë, pyetja e radhës e cila i është parashtruar hoxhës së nderuar Enis Rama thotë: Një sqarim për motrat që bëjnë martesë me të krishterët në perendim?

, për ta dëgjuar përgjigjen klikoni më poshtë: