Një shpirt i zi vdiq, shkruan politikani nga Durrësi

0
200

Kështu kur vdesin të çajmë piten ne. Kur janë gjallë themi: Si nuk po del ndonjëri që t’ia numërojë në ballë. Pra, duhet të dalë ndonjëri, se vetë, hiç fare se ashtu është një muhabet.

Kultura ime shpitërore nuk më lejon të merrem me te vdekurit, por jam thellesisht i bindur se në qiellin gri dhe te turbulluar te Tiranes sot është ngritur një shpirt i zi që i bëri keq sa ishte gjallë popullit te vet. Drejtesia dhe Demokracia qe e kontrolloi vete e denoi per kafe. Drejtësisë së Qiellit nuk i shpeton dot jo vetëm ti, po asnjë qen në botë qe i ka bere keq njerëzimit sado i fuqishëm të jetë. Pushime të vështira të presin Nexhmije Hoxha ne krah te burrit tënd!
Rest in God Justice!