Një person në Kosovë thotë se Shejhi e ka në kokë Taxhin e Muhammedit (alejhi selam)

0
765

Vazhdojmë me publikimin e pyetjeve dhe përgjigjeve me qëllim mësimin e fesë tonë ku e lusim Allahun që të kemi dobi nga kjo që e dëgjojmë, pyetja e radhës e cila i është parashtruar hoxhës së nderuar Sabit Gashi thotë: Pyetje – Një person në Kosovë thotë se Shejhi e ka në kokë Taxhin e Muhammedit (alejhi selam), për ta dëgjuar përgjigjen klikoni më poshtë: