Një përgjigje e fort nga Hoxhë Enes Goga ndaj Islamofobit Blerim Latifi

0
350

Hoxha i nderuar Enes Goga në videon e më poshtme në një fjalim të fuqishëm i përgjigjet Islamofobit Blerim Latifi i cili fatkeqësisht është edhe profesor, Blerimi në deklaratat e tij përplot fyerje dhe urrejtje ndaj besimtarëve mysliman ka bërë që shum qytetarë të revotohen, për ta dëgjuar fjalimin e Hoxhës Enes Goga klikoni më poshtë: