Një këshillë nga Hoxha për mosfalësit e Namazit – Dëgjoje

0
158

Një këshillë nga Hoxha për mosfalësit e Namazit – Dëgjoje

 

Vazhdojmë me publikimin e pyetjeve dhe përgjigjeve me qëllim mësimin e fesë tonë islame, pyetja e radhës e cila i parashtrohet hoxhës së nderuar Fatmir Zaimi thotë: Një këshillë nga Hoxha për mosfalësit e Namazit – Dëgjoje?, për ta dëgjuar përgjigjen klikoni më poshtë: