NIKOLIQ TA HEQ NGA MENDJA SERBINË E MADHE

0
41

Udhëheqësi i Partisë Demokratike, deri para dy muajsh, president i Serbisë, Boris Tadiq ka porositur pas ardhësin e tij Tomislav Nikolic që të shkojë në Vukovar dhe Srebrenicë, dhe ta zhduk nga fjalori idenë e “Serbisë së Madhe”.

“Unë pres që Nikoliq të marrë parasysh interesat e popullit serb, që do të thotë se idetë e Serbisë së Madhe duhet të zhduken nga mendja dhe fjalori i tij”, tha Tadiq.

Tadiq që nga humbja e pushteti ka ndryshuar plotësisht qëndrime e tij politike madje edhe në raport me Kosovën. Në deklaratën e tij të fundit ka thënë se Serbia e ka pranuar faktin që Kosova është e pavarur.kohaislame