Nikki Haley u lutet ambasadorëve në OKB të votojnë kundër Gazës, por merr përgjigje… (Video)

0
1385

Një nga personat më besnik të presidentit amerikan Donald Trump, ambasadorja e OKB-së Nikki Haley, morri një “shuplakë” fytyrës në mbledhjen e fundit të Kombeve të Bashkuara. Videoja e publikuar nga “Noë This Neës” tregon se si Haley ishte duke iu lutur ambasadorëve të tjerë që të nënshkruajnë Rezolutën amerikane për Gazën.

Në një moment në video, me dorën mbi zemrën e saj, Haley duket se po i kërkon një ambasadori, “Oh, të lutem.” Por përpjekjet e saj nuk kishin asnjë dobi duke e lënë atë në një situatë shumë të vështirë. Ajo pastaj, në stilin Trump, përpiqet të detyrojë dhe të kërcënojë të gjithë OKB-në.

Ndërsa ambasadori palestinez në OKB tha se kurrë, në historinë e organizatës, ai nuk kishte parë si një rezolutë të votohej nga një vend i vetëm, në fakt nga ai vend që e ka nisur atë rezolutë. /MESAZHI/

Nikki Haley Begs Nations to Support the U.S. Resolution on Gaza at the U.N.

Nikki Haley literally begged other ambassadors to support her UN resolution on Gaza (and not one voted for it)

Posted by NowThis Politics on Monday, June 4, 2018