New York Times me fotografinë e xhamisë së Namazgjasë: Shqipëria një ‘cep i paeksploruar i Evropës’

0
178

Prestigjiozja New York Times ka shkruar rreth Shqipërisë, si një destinacion që 5 vitet e fundit konsiderohet nga vizitorët si ‘cep i paeksploruar i Evropës’.

Në faqen në Instagram të New York Times dedikuar udhëtimeve është publikuar foto e xhamisë së Namazgjasë në Tiranë, e cila është ende në fazën e ndërtimit.

Krahas kësaj foto komentet e ndjekësve kanë qenë mjaft pozitive për të vizituar Shqipërinë, si një vend me atraksione të shumta turistike. Por zgjedhja e xhamisë si fotografi nuk është e rastësishme, kjo për të treguar identitetin Islam të Shqipërisë dhe shqiptarëve.

Kjo fotografi e xhamisë së Madhe apo Namazgjasë është pëlqyer me mijëra herë dhe komentuar gjithashtu./KohaIslame.com/