Neve nuk kemi media në dorë por…

0
118

Neve nuk kemi media në dorë por…

 

Hoxha i nderuar Ismail Bardhoshi në videon e më poshtme flet për faktin se Myslimanët nuk kan media dhe kështu ata janë cak i sulmeve dhe etiketimeve por sjellja jonë duhet të jet demant ndaj atyreve mediave, për të dëgjuar klikoni më poshtë: