Nëna muslimane e fal vrasësin e djalit të saj

0
490

Është një video që ka emocionuar shumë vetë. Bëhet fjalë për një grua muslimane që është përballur në gjyq me vrasësin e djalit të saj.

Sipas informacioneve, tre djem të rinj e kishin goditur atë, i kishin vjedhur paratë dhe ushqimin që kishte marrë për vete dhe gruan e tij. Por kur erdhi vrasësi të përballet me akuzat, nëna e djalit të vrarë e përqafoi. Ajo e përqafoi ngrohtësisht edhe nënën e tij.

 

Ajo u shpreh ne gjyq: “Unë nuk të urrej ty dhe nuk mundem të të urrejë. Nuk është mënyra jonë. Mënyrë jonë është të pasurit e mëshirës. Ti ishe fëmijë dhe tani akoma je një fëmijë. Vdekja e tij ishte e shkruar, ndoshta qëllimi ishte për të shpëtuar jetën tënde, sepse ti nuk do të vritesh nga kjo shoqëri. Familja ime do të ishte shumë e kënaqur të jetë pjesë e jotja ku të sheh se ti jeton në një mënyrë më të mirë, me shpresë që kjo që ka ndodhur të mos përsëritet më. Çfarë do jete që ti merr, nuk është vetëm një jetë. Ajo çfarë ne duam nuk është hakmarrja. Hakmarrja nuk zgjidh asgjë, nuk më sjell djalin tim prapë.”/KohaIslame.com/