Në stallën e një shtëpie në Llojan janë zënë disa refugjat ilegal

0
49

Refugjat ilegal janë zënë në një shtëpi tek një banor i fshatit Llojan në Kumanovë, transmeton zhurnal.mk

Ashtu si informoi MPB, dje rreth orës 07 e 15 min nga ana e zyrtarëve policor të SPB-së, Kumanovë është kryer kontroll në shtëpinë dhe hapësirat tjera në shtëpinë nën pronësi të A.R. nga fshati Llojan në Kumanovë.
Në stallën e kësaj shtëpie janë gjetur pesë persona, prej të cilëve dy nga Afganistani, dy nga Irani dhe një person nga Pakistani.
Pas zbardhjes së tërësishme të rastit, do të ngritet padi adekuate penale.