Në shekullin XXI, nxënësit e Kosovës bartin birra për arsimtarët

0
190

Skandaloze dhe e tmerrshme. Disa nxënës të shkollës fillore “Bajram Curri” në Drenoc të Malishevës, janë detyruar për të bartur birra për arsimtarët e tyre.
Siç shihen në fotografi edhe pse të vegjël në trup, ata bartin sasi të mëdha të shisheve të birrave. E po pra, është shekulli XXI dhe në Kosovën tonë ndodhin kësi skandale./KohaIslame