Në Prapashticë gjendet një mortajë antitank

0
57

Policia ka njoftuar se një i mitur ka njoftuar se në pyllin e fshatit Prapashticë të komunës së Prishtinës ka vërejtur një mjet të dyshimtë shpërthyes.

Njësia policore pas informatës ka siguruar vendin e ngjarjes, kurse njësiti i deminimit “EOD” nga FSK-ja dhe KFOR-i, kanë identifikuar mjetin (bëhet fjalë për një mortajë antitank) të cilën në mënyrë të sigurt e kanë tërhequr.