Muslimanët ia dhurojnë Francës Kupën e dytë të Botës

0
445

Një mesazh nga një qytetar francez:

E dashur Francë

Urime për Kupën e Botës.

80% e ekipit tuaj është afrikan, largoni qafe racizmin dhe ksenofobinë (urrejtja ndaj të huajve)

50% e ekipit tuaj janë muslimanë, largoni qafe Islamofobinë.

Afrikanët dhe Muslimanët sapo ju dhuruan një kupë të dytë të botës, tani dhuroni atyre drejtësi.

(Florim Islami)