Muhamed Zeqiri: Të Allahut jemi dhe tek Ai do kthehemi

0
528

Muhamed Zeqiri

Durimi është përmbajtja e shpirtit nga mërzia dhe hidhërimi. Durimi është gjysma e besimit,sepse besimi është dy pjesë: Gjysma durim dhe gjysma falënderim.

Allahu i Lartësuar ka thënë: “Do t`u sprovojmë me dicka prej frikës,urisë,pakësim të pasurisë,shpirtrve dhe fryteve,por përgëzoji durimtarët.Ata të cilët kur i godet ndonjë fatkeqësi thonë: Të Allahut jemi dhe tek Ai do kthehemi.Këtyre u përkasin salavate nga Zoti tyre dhe mëshirë, e këta janë ata të udhëzuarit”. (El Bekare 155-157)

Allahu i shperblefte me xhennet femijet dhe nenen e familjes Zylbehari!!!