Muhamed Zekiri: Kërkoj ndihmë nga Ti o Allah nga e keqja dhe zullumi i pushtetarëve

0
418

Gazetari i mirnjohur nga Shkupi Muhamed Zekiri i cili është kritik ndaj psuhtetit aktual në Maqedoni ka postuar në rrjetet sociale një lutje profetike e cila është kjo:

Allahu eshte me i madhi, Me i fuqishem se krijesat e Tij. Allahu eshte me i Fuqishem se nga cka une frikohem dhe shqetesohem.
Kerkoj strehim te Allahu i cili eshte i vetmi Zot qe meriton adhurim.
Kerkoj ndihme nga Ti o Allah nga e keqja dhe zullumi i pushtetareve dhe nga ndihmesit e tij, pasuesit dhe mbeshtetesit e tij nga njerezit dhe xhinet. O Allah! Ti je mbeshtetja ime kunder te keqes se tyre. Mbikqyrja Yte eshte me e madhja dhe me e fuqishmja. I bekuar eshte Ermi Yt, nuk ka Zot pos Teje.mukk