Muhamed Zekiri: Hoxha Jakup Asipi rahmetlija e pat thënë shumë mirë…

0
2765

Gazetari i njohur Muhamed Zekiri ka komentuar në rrjetet sociale mbi zhvillimet e fundit në Kuvendin e Maqedonisë ku dy partitë shqiptare votuan pro VMRO-së, ai ka  postuar:

“Hoxha Jakup Asipi rahmetlija e pat thënë shumë mirë: Vetem në demokraci dy budallë e mbivotojnë një të mençur me gishta.
Në këtë rast sonte ishin tre budallë,

(duke aludu në BDI, PDHSH dhe VMRO)