Mos ja shto argumentet e Allahut kundër teje

0
65

Mos ja shto argumentet e Allahut kundër teje

—— —– Es-Selamu Alejkum Ju paraqesim videon e radhës nga hoxha i nderuar Muharem Ismaili ku në videon e më poshtme hoxha i nderuar Enis Rama flet për temën: “Mos ja shto argumentet e Allahut kundër teje”
, ku e lusim Allahun (Subhanehu we te’ala) që ta mëshiron dhe shpërblen me Xhenet për ta shikuar klikoni më poshtë: