Mos e tepro në Fe – Dëgjoje këtë fjalim të mrekullueshëm nga Imami Ismail Bardhoshi

0
91

Mos e tepro në Fe – Dëgjoje këtë fjalim të mrekullueshëm nga Imami Ismail Bardhoshi

 

Imami Ismail Bardhoshi në videon e më poshtme 20 minutëshe duke u përgjigj pyetjes rreth hadithit ku Pejgamberi (sal allahu alejhi we selem) ka thënë se “Po të mos keqkuptohesha do ta shembja Qaben dhe do e rindërtoja..” flet për extremizmin në fe, për më shumë klikoni më poshtë: