(video) – Molla Sula feat. Ali Ahmeti

0
394

Pas përfundimit të vendosjes së bustit të Isa Boletinit kryetari i BDI-së Ali Ahmeti me bashkëpunëtorë kanë vendosur që të festojnë në një restaurant të Sarajit ku edhe i’a kanë rrok këngës. Kryetarit Ahmeti në këngë i janë bashkuar edhe Mulla Sula si dhe kryetari i komunës së Mitrovicës, Agim Bahtiri. Që të tre kanë kënduar këngë kushtuar Isa Boletinit.