Ministria shet makinat për 300 euro

0
117

Agjencia për Administrimin e Pasurisë së Sekuestruar dhe të Konfiskuar në Kosovë, e cila vepron në kuadër të Ministrisë së Drejtësisë, ka hapur ankand publik

Në këtë ankand kjo Agjenci pritet të shesë trie makina, të cilat nuk kalojnë shumën fillestare mbi 300 euro, tri orë dore dhe një telefon që nuk kalojnë shumën mbi 50 euro.

Për të gjithë ata që duan të bëhen pjesë e këtij ankandi, Ministria ka njoftuar se afati vlen deri më 13 shkurt.