Miliona përdorues të facebook-ut mbështesin grevën e të burgosurve Musliman

0
56

Qindra mijëra musliman dhe muslimane gjenden nëpër burgjet izraelite, gjendja e të cilëve është mjaft e rëndë me kushte mjaft të vështira të cilat ia imponon sistemi sionist.

Shpesh herë janë detyruar të hyjnë në grevë urie në shenj revolte ndaj maltretimeve që u bëhen të burgosurve Musliman.
Por që zëri i tyre të bëhet më i fuqishëm, kësaj here shumë faqe Islame në Facebook dhe miliona profile private kanë filluar ti zëvendësojnë foton e tyre me këto foto.

Dhe kjo është në mënyrë që mediat izraelite të jenë transparente në trajtimin e gjendjes së të burgosurve dhe ti bëjnë trysni pushtetit aktual në përmirësimin e gjendjes së tyre.
Andaj secili prej nesh mund t’iu ndihmoj dhe ti përkrah vëllezërit dhe motrat e tij musliman duke e ndërruar foton e profilit të tij në facebook. /Mesazhi/kohaislame