Milicia e Oregonit është terroriste!

0
225

Sikur që janë njoftuar autoritet të cilët po mundohen të bëjnë marrëveshje me grupin e vetëshpallur si milicë, që kanë uzurpuar një ndërtesë federale në Shtetet e Bashkuara, në Oregon ka pasur një reagim të fuqishëm në rrjetet sociale.

Grupi i armatosur, e kanë bllokuar që nga e shtuna atë objekt, janë përqeshur se protestonin për të mos e dënuar një grup me burg për shkak se ata akuzoheshin për djegien e tokës qeveritare. Për këtë ata bënë thirrje që ju duhen më shumë njerëz të armatosur.
Ata nuk kanë ndonjë vëmendje mediale, e disa njerëz të arsyes shtonin pyetje çka nëse uzurpuesit e armatosur të ishin myslimanë çfarë do të ndodhte me ta?

Ata kanë bërë edhe hashtage në Twitter si #YallQaeda, #VanillaISIS dhe #Yeehawd.

Asnjë ndërhyrje nuk kanë bërë forcat policore, edhe pse grupi është i armatosur deri në dhëmbë dhe ka uzurpuar një objekt federal. Kjo është ajo që quhet standarde të dyfishta. Vetëm nëse ata do të ishin myslimanë do të kishe forca policore të armatosura deri në dhëmbë e po ashtu mediat do të nxitonin ti quanin menjëherë terroristë./KohaIslame